top of page

Ontdek de transformerende kracht van microhaarpigmentatie: uw ultieme oplossing bij haaruitval en volledig haarverlies

Heb je last van kaalheid, een lage haardichtheid na een haartransplantatie of aandoeningen zoals alopecia areata?


Micro haar pigmentatie (MHP) kan de baanbrekende oplossing zijn waar je naar op zoek bent.

Bij Prohairclinic bieden we een niet-chirurgische, zeer effectieve behandeling die is ontworpen om dunner wordend haar en haaruitval te camoufleren, waardoor je een volle en natuurlijk ogende haardos krijgt.


Hier is alles wat je moet weten over deze innovatieve procedure.






Wat is micro-haarpigmentatie?


Micro-haarpigmentatie is een geavanceerde, niet-chirurgische behandeling waarbij pigment op de hoofdhuid wordt aangebracht.

Deze techniek creëert de illusie van een volle haardos door virtuele 'haarzakjes' in te voegen die echte haarzakjes nabootsen.


Het is ideaal voor mensen met gevorderd haarverlies, inclusief volledige kaalheid of lage dichtheid na een haartransplantatie.

Waarom kiezen voor micro-haarpigmentatie?


1. Niet-chirurgische oplossing: MHP is een niet-invasieve procedure waarvoor geen operatie nodig is. Pigment wordt op de hoofdhuid aangebracht om kortgeschoren haarzakjes te simuleren, wat een vol en natuurlijk uiterlijk biedt.


2. Effectief bij gevorderd haarverlies: Of u nu volledige kaalheid ervaart of een kortgeschoren kapsel wilt verbeteren, MHP kan een overtuigende optische illusie van een volle haardos creëren.


3. Snelle resultaten: Het volledige effect van micro-haarpigmentatie wordt doorgaans bereikt na slechts drie behandelingen, die meestal binnen een maand worden voltooid.


4. Minimale hersteltijd: Herstel na de behandeling is minimaal. De meeste patiënten ervaren geen zwelling, blauwe plekken of korstvorming, waardoor ze de volgende dag weer hun normale activiteiten kunnen hervatten.


5. Kosteneffectief: Vergeleken met haartransplantatie is MHP een meer betaalbare optie, waardoor het toegankelijk is voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke oplossing.


6. Langdurige resultaten: De resultaten van micro-haarpigmentatie duren meerdere jaren, met een touch-up die ongeveer elke 3-5 jaar nodig is.


7. Weinig onderhoud: Zodra het gewenste resultaat is bereikt, zijn er geen extra producten of frequent onderhoud nodig. De behandeling vereist minimaal onderhoud.


8. Hoge dichtheid: MHP kan een uitzonderlijk hoge 'haar'-dichtheid bereiken, vaak de dichtheid van haar nabootsend voordat het haarverlies optrad.


9. Natuurlijk ogende resultaten: Een goed uitgevoerde pigmentatie is vrijwel niet te onderscheiden van natuurlijk haar op een normale sociale afstand. De meeste van onze klanten bevestigen dit door positieve getuigenissen.


10. Herstel en camouflage: MHP wordt sterk aanbevolen voor het camoufleren van littekens van haartransplantaties (FUE of FUT) of het verbeteren van bestaande haardichtheid. Het kan ook effectief problemen van mislukte haartransplantaties aanpakken.





Ideale kandidaten voor microhaarpigmentatie


Microhaarpigmentatie is veelzijdig en kan verschillende soorten haaruitval aanpakken, waaronder:


  • Volledige kaalheid: Creëer het uiterlijk van een volle bos kortgeschoren haar.


  • Post-transplantatiedichtheid: Verbeter de haardichtheid na haartransplantatieprocedures.


  • Haartransplantatielittekens: Camoufleer littekens van FUE- of FUT-haartransplantaties.


  • Alopecia areata: Verbeter het uiterlijk van stabiele alopecia areata.


Uw persoonlijke consult


Voordat we met de behandeling beginnen, bieden we een uitgebreid persoonlijk consult aan om uw huidige haarsituatie, de oorzaak van uw haaruitval, gewenste resultaten en budget te bespreken.


Dit zorgt ervoor dat onze aanpak is afgestemd op uw specifieke behoeften en verwachtingen.


Ontmoet onze expert


Sabine Dillen, onze specialist in micro-haarpigmentatie, staat bekend om haar expertise en toewijding om optimale resultaten te behalen.


Met haar begeleiding kunt u erop vertrouwen dat uw behandeling volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd.


MHP specialiste Sabine Dillen
Sabine Dillen


Comments


bottom of page