top of page

Prohairclinic-clinique de pigmentation capillaire Belgique

Ontdek de transformerende kracht van haarmicropigmentatie: jouw ultieme oplossing tegen haaruitval en volledig haarverlies

Heeft u last van kaalheid, een lage haardichtheid na een haartransplantatie of aandoeningen zoals alopecia areata?


Haarmicropigmentatie (MHP) kan de revolutionaire oplossing zijn waarnaar u op zoek bent.


Bij Prohairclinic bieden we een zeer effectieve niet-chirurgische behandeling die is ontworpen om haaruitval en haaruitval te camoufleren, waardoor u een volle, natuurlijk ogende haardos krijgt.


Hier vindt u alles wat u moet weten over deze innovatieve procedure.





Wat is haarmicropigmentatie?


Haarmicropigmentatie is een geavanceerde, niet-chirurgische behandeling waarbij pigment op de hoofdhuid wordt aangebracht.


Deze techniek creëert de illusie van een volle haardos door virtuele ‘haarzakjes’ in te brengen die echte haarzakjes nabootsen.


Het is ideaal voor mensen met gevorderd haarverlies, inclusief volledige kaalheid of lage dichtheid na haartransplantatie.


Waarom kiezen voor haarmicropigmentatie?


1. Niet-chirurgische oplossing: MHP is een niet-invasieve procedure waarvoor geen operatie nodig is. Het pigment wordt op de hoofdhuid aangebracht om gladgeschoren haarzakjes te simuleren, waardoor een volle, natuurlijke uitstraling ontstaat.


2. Effectief bij gevorderd haarverlies: Of u nu last heeft van volledige kaalheid of een gladgeschoren kapsel wilt accentueren, MHP kan een overtuigende optische illusie van een volle haardos creëren.


3. Snelle resultaten: Het volledige effect van haarmicropigmentatie wordt meestal bereikt na slechts drie behandelingen, die meestal binnen een maand zijn voltooid.


4. Minimale hersteltijd: Herstel na de behandeling is minimaal. De meeste patiënten ervaren geen zwelling, blauwe plekken of korstjes, waardoor ze de volgende dag hun normale activiteiten kunnen hervatten.


5. Kosteneffectief: Vergeleken met haartransplantatie is MHP een meer betaalbare optie, waardoor het toegankelijk wordt voor mensen die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing.


6. Langdurige resultaten: De resultaten van haarmicropigmentatie houden meerdere jaren aan, waarbij een bijwerking ongeveer elke 3 tot 5 jaar nodig is.


7. Weinig onderhoud: Zodra het gewenste resultaat is bereikt, zijn er geen aanvullende producten of frequent onderhoud nodig. De behandeling vergt minimaal onderhoud.


8. Hoge dichtheid: MHP kan een uitzonderlijk hoge haardichtheid bereiken, waarbij vaak de dichtheid van het haar vóór haaruitval wordt nagebootst.


9. Natuurlijk ogende resultaten: Goed uitgevoerde pigmentatie is vrijwel niet te onderscheiden van natuurlijk haar op een normale sociale afstand. De meeste van onze klanten bevestigen dit via positieve getuigenissen.


10. Herstel en camouflage: MHP wordt sterk aanbevolen om littekens van haartransplantaties (FUE of FUT) te camoufleren of de dichtheid van bestaand haar te verbeteren. Het kan ook de problemen van mislukte haartransplantaties effectief oplossen.





Ideale kandidaten voor haarmicropigmentatie


Microhaarpigmentatie is veelzijdig en kan verschillende soorten haarverlies behandelen, waaronder:


Volledige kaalheid: Creëer het uiterlijk van een volle bos gladgeschoren haar.


Dichtheid na transplantatie: Verbetert de haardichtheid na haartransplantatieprocedures.


Haartransplantatielittekens: camouflagelittekens van FUE- of FUT-haartransplantaties.


Alopecia areata: Verbeter het uiterlijk van stabiele alopecia areata.


Uw persoonlijk advies


Voordat u met de behandeling begint, bieden wij u een uitgebreid persoonlijk adviesgesprek aan om uw huidige haarsituatie, de oorzaak van uw haaruitval, uw gewenste resultaat en uw budget te bespreken.


Hierdoor is onze aanpak afgestemd op uw specifieke wensen en verwachtingen.


Maak kennis met onze deskundige


Sabine Dillen, onze haarmicropigmentatiespecialist, staat bekend om haar expertise en toewijding om optimale resultaten te bereiken.


Onder zijn begeleiding kunt u er zeker van zijn dat uw behandeling volgens de hoogste normen zal worden uitgevoerd.

Sabine Dillen, spécialiste MHP
Sabine Dillen


Comments


bottom of page